Verkkokurssi

Itsetunnon korjaussarja - Ehjäksi kriisin jälkeen

Tällä hetkellä ei ole alkamassa tiettynä aikana alkavaa kurssia (suunnitteilla kyllä on!), mutta voit tiedustella kurssin ostoa, jolloin saat materiaalin käyttöösi ja käydä sitä itseksesi läpi!

Tällä verkkokurssilla tarkastellaan käsitystä itsestä ja maailmasta sekä pyritään vahvistamaan itsetuntoa ja -tuntemusta. Kurssi on suunniteltu erityisesti elämäntilannekriisin jälkeiseen itsensä jälleenrakentamiseen, mutta se sopii itsetuntokouluksi muillekin, jotka kaipaavat itsetuntemuksen ja itsearvostuksen lisäämistä. Kurssi kestää kuusi viikkoa, ja saat uutta materiaalia aina viikoittain. Materiaali on kuitenkin käytettävissäsi kolmen kuukauden ajan, joten voit suorittaa kurssia myös omaan tahtiisi.

Kurssin hinta 89 €

Kenelle

Kurssi sopii sinulle, joka olet kokenut itsetunnon kolauksen jollain elämän saralla. Sinulle, joka kipuilet omanarvontuntosi kanssa. Sinulle, joka olet särkynyt. Sinulle, joka mietit, onko maailma sitä, mihin uskoit ennen. Sinulle, joka joudut rakentamaan käsitystä itsestäsi uudelleen.  

Kurssi koostuu teksteistä, videoista, äänitteistä ja tehtävistä. Voit suorittaa kurssin kaikessa rauhassa itseksesi, mutta halutessasi olen käytettävissäsi, jos haluat kommentoida, kysyä tai lähettää tehtäviä minulle kommentoitavaksi. Erillisestä lisämaksusta myös vastaanotto videovälitteisesti on mahdollista. 

Me kaikki kohtaamme elämässämme erilaisia vastoinkäymisiä, mutta ihminen on sitkeä olento ja mieli tekee jatkuvasti töitä korjatakseen vahinkoja. Tuota mielen työtä voi kuitenkin jossain määrin auttaa ja toivon, että tämä kurssi antaisi jotain välineitä itsetunnon korjaukseen. Ainakin toivon muruja ja uskoa parempaan. Huolehtimalla itsestäsi kerrot itsellesi, että olet tärkeä ja haluat pitää itsestäsi huolta. 

Kurssista sanottua

"Tykkäsin kurssistasi kovasti. Se oli lämminhenkinen ja selkeä. Semmoinen olo tuli myös että olet paneutunut todella aiheeseen ja nähnyt materiaalien kanssa vaivaa - osallistujalle siitä tulee arvostettu olo."

"Oli sopivasti kaikkea, kiva kombo elävää kuvaa, tallenteita, tehtäviä, tekstejä."

"Hyvä kokonaisuus. Sopivasti puhetta, tekstiä ja harjoituksia. Kurssin vetäjän henkilökohtaiset esimerkit loivat toivoa ja uskottavuutta."

Sisältö:

  1. Rauhoittuminen
  2. Itsetunto ja itsemyötätunto
  3. Vastustus ja hyväksyntä
  4. Hallinnan tunteen vahvistaminen
  5. Yhteys toisiin
  6. Iloitse itsestäsi

Kaikki teemat sisältävät videoluennon aiheesta, tietoa ja pohdintaa tekstimuodossa sekä erilaisia harjoituksia aiheista.

Mitä kurssihintaan sisältyy?

Saat paljon materiaalia seuraavista aiheista: itsetunto, itsemyötätunto, rentoutuminen, ihmissuhteet ja voimavarat. Saat harjoituksia näihin liittyen sekä sähköpostituen.

Kurssin jälkeen sinulla on keinoja tarjota itsellesi lohdutusta ja rentoutusta, keinoja kestää vaikeita tunteita ja sietää elämän tuskaisia puolia, keinoja vahvistaa itsetuntoasi ja etsiä vahvuuksiasi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen siina.hakala@netikka.fi.