Blogi?

05.03.2023

Lisäsin sivuilleni tämän blogi-osion kokeillakseni toimiiko tämä tapana viestittää ajankohtaisista asioista. Toki saatan jossain vaiheessa innostua kirjoittelemaan laajemminkin psykologian ja psykoterapian ilmiöistä, mutta epäilen omaa ehtimistä ja jaksamista sen suhteen. Instagramin puolella tästä innostuin hetkellisesti, mutta viime aikoina inspiraatio on silläkin saralla ollut varsin vaatimatonta.

Terveiset maaliskuisesta Vaasasta, jossa vielä tovin asun. Lähivastaanoton olen täällä juuri lopettanut ja vastaanottotoiminta on toistaiseksi kokonaan etänä. Terapia videovälitteisesti tuntui minusta vielä muutama vuosi sitten kaukaiselta jutulta, jonka toimivuutta epäilin. Korona-aika opetti kuitenkin, että moni ennen kummeksumani asia arkipäiväistyi, ja omia asenteitaan joutui päivittämään. Nykyisin etäterapia tuntuu jo varsin luonnolliselta toimintamuodolta. Silti siihen liittyy joitain omia juttujaan, joista aion tehdä kokonaan oman blogitekstin.

Etätyön hyviä puolia on täällä ulkoilumaastojen lähellä asuvalle se, että kesken päivääkin voi käydä pienellä happihyppelyllä. Suosittelen kokeilemaan kaikille, joilla siihen suinkin on mahdollisuus!