Verkkokurssi: Itsetunnon korjaussarja -Ehjäksi kriisin jälkeen

06.07.2020

Kuuden viikon mittainen verkkokurssini itsetunnon vahvistamisesta on nyt saatavana. Kurssi maksaa 89 euroa ja voit aloittaa kurssin heti ostettuasi sen. Materiaalia kurssialustalle ilmestyy aina viikon välein lisää. Kurssi on suunniteltu erityisesti elämäntilannekriisin jälkeiseen itsensä jälleenrakentamiseen, mutta se sopii itsetuntokouluksi muillekin, jotka kaipaavat itsetuntemuksen ja itsearvostuksen lisäämistä.

Kurssi sopii sinulle, joka olet kokenut itsetunnon kolauksen jollain elämän saralla. Sinulle, joka kipuilet omanarvontuntosi kanssa. Sinulle, joka olet särkynyt. Sinulle, joka mietit, onko maailma sitä, mihin uskoit ennen. Sinulle, joka joudut rakentamaan käsitystä itsestäsi uudelleen.

Kurssi koostuu teksteistä, videoista, äänitteistä ja tehtävistä. Voit suorittaa kurssin kaikessa rauhassa itseksesi, mutta halutessasi olen käytettävissäsi, jos haluat kommentoida, kysyä tai lähettää tehtäviä minulle kommentoitavaksi. Erillisestä lisämaksusta myös vastaanotto videovälitteisesti on mahdollista.

Kurssin voit ostaa täältä.  Kurssin esittelysivu ja sisältö löytyy täältä.